CLOSE X
INFO: An archive of environmental graphics, wayfinding systems, signage, murals and graphic interventions.
CLOSE X
EMAIL: info [at] graphicambient [dot] com
CLOSE X
CLOSE X
INFO: An archive of environmental graphics, wayfinding systems, signage, murals and graphic interventions.
CLOSE X
EMAIL: info [at] graphicambient [dot] com
CLOSE X

Pajol Kindergarten, France

by Palatre & Leclère
2011
 
 
Palatre & Leclère completed a major renovation of a Parisian Kindergarten, transforming indoor and outdoor spaces, including furniture and finishes. The front courtyard is designed as an urban symbol of identity and optimistic kindergarten. It unfolds on three levels, creating a playful environment for children. The facade is carved on the ground floor to the yard, building real agora, a sunny space.
 
The interior spaces help to create different emotions: different colors on the walls, furniture varied geometry, and heterogeneous materials pleasant to the touch (wood, rubber, metal …) to offer a stimulating and positive for children and staff.

All photos and text are property of Project Authors unless stated otherwise.